Каталог товарів
Безкоштовно по Україні
Вхід
Реєструйся, щоб отримати перший бонус
Каталог
Знайти
Головна
Блог
Нова лінійка Marin 2021!
marin-new-2021-2.png

Нова лінійка Marin 2021!

3 Грудень 2020
Marin
Поділитися

Marin bikes - яскраві, зухвалі і стильні велосипеди родом із сонячної Каліфорнії зновою лінійкою 2021 рокувже у нас на вітринах!

Додати фарб в похмурі холоду і отримати вакцину від поганого настрою під час карантину допоможе новий байк від американського виробника Marin. Хромолевими, алюмінієві і карбонові гревели, потужні трейловие підвіси, верткі хардтейли, вишукані і легкі міські коммьютери складаються в строкату палітру велосипедів 2021 року. З такими гарячими новинками від Marin нас очікує тепла зима, а значить - треба катати!

Marin Headlands- безкомпромісний карбоновий Гравель-байк. Міцна і легка основа - карбонова рама і вилка, що вміщають Вседорожний гуму до 700х45 або 650х47с, з безліччю кріплень під багаж і розміщення байкпакінга, сучасна система Shimano GRX з гідравлічними гальмами, розроблені в Японії спеціально під цей тип велосипедів. Headlands швидкий як на спусках (завдяки агресивній геометрії), так і в підйомах (завдяки трансмісії з однією зіркою 40т спереду і розрахунком 11-42т ззаду). Також при торможенився в поворотах вас буде утримувати топова гума Schwalbe G-one, а точки дотику - сідло, обмотка керма, капюшони дуалов і педалі забезпечать комфортом навіть найніжніших райдерів.

Marin-headlands-1.jpg

Marin Rock Springs- класичний хардтейл МТБ з комфортною посадкою, міцної рамою і гідравлічними гальмами, для тих, хто шукає багато велосипеда за смачний прайс. Колеса 27.5 з гумою Schwalbe Smart Sam будуть відмінно вигрібати по лісовій стежці, піску, а також м'яко йти асфальту. Чітка девятіскоростная трансмісія Shimano Alivio допоможе зайти на будь-який підйом і розвинути відмінну швидкість по прямій. За керування відповідає широкий кермо з ручками управління гідравлічними гальмами Tektro і масивним переднімротором 180 мм. Також комфорту додасть і вилка Suntour з ходом в 100 мм. А м'які сідло і гріпси тільки додадуть бажання катати далі і більше!

rock-spring-2.jpg

Marin DSX- жвавий гревел з прямим кермом для гострих проскоків по стежках або їзди на роботу, та й просто для тих, хто не любить баран, а швидку їзду - дуже! Величезний діапазон касети, задня зірка, коротка база і щільний фреймсет подарують абсолютно нові ураганні емоції від катання. У свою чергу гідравлічні гальма завершують картину універсального апарату, на який можна поставити крила і передній багажник, перетворюючи його в ідеальний стильний болід для телепортації в міському потоці.

dsx-2.jpg

Rift Zone- модель 2020 року, яку потрібно встигнути вихопити! Це сверхуправляемий підвіс з ходами 130/125 мм спереду і ззаду відповідно. Зверніть увагу, що це не байк для даунхілу, а трейловая машина з можливість весело і навіть комфортно їхати вниз - в цьому допомагає вилка RockShox Recon RL, а за зчеплення з грунтом задньої осі відповідає амортизатор RockShox Deluxe Select R, що в загальній картині дає бездоганну керованість і нереальний фан! 12-швидкісна трансмісія Sram SX, подседел-дроппер, Зацепистость покрила 2.35 і потужна гідравліка роблять Rift Zone бажаним інструментом для пам'ятних покатушек!

rift-zone-2.jpg
rock-spring-2.jpg

footer logo
copyright © 2021 all rights reserved
Слідкуйте за нами:
Профіль
Порівняння
Вибране
Кошик