Каталог товарів
Безкоштовно по Україні
Вхід
Реєструйся, щоб отримати перший бонус
Каталог
Знайти
Головна
Блог
Твій новий гравійнік

Твій новий гравійнік

6 Листопад 2020
Cannondale
Topstone
Поділитися

Самий позашляховий і комфортабельний гревел байк Cannondale Topstone став ще більш універсальним і зручним, ніж будь-коли. Тепер є можливість вибору велосипеда з гравійними колесами 700c і жорсткої виделкою для швидкісних польотів по грунтових дорогах, або з більш об'ємними колесами 650b і абсолютно нової гравійної виделкою Lefty Oliver для більш складного офрроада.

Підвіска KingPin.Революційна надлегких підвіска, яка дозволить катати агресивніше без доріг і більш плавно на асфальті. Велосипед отримав кращий контроль, більшу жорсткість і комфорт, при цьому не жертвуючи накатом.

Lefty Olyver.Ідеальна гравійна вилка. Легка, з 30-міліметровим укороченим ходом і неймовірно жорсткої керованої конструкцією забезпечить комфортну і стабільну їзду по будь-яким типам покриття.

Геометрія.Оригінальна геометрія забезпечує відчуття стабільності і комфорту без втрат в швидкості і продуктивності. Катайся довше, далі і швидше.

Пригоди.Великі грязьові зазори, купа бонок і кріплень для спорядження, а також технологія швидкого монтажу коліс SpeedRelese дозволять виїхати далеко, надовго і отримати від цього максимум емоцій, які запам'ятаються на все життя!

Передзамовлення.
Новий модельний ряд Cannondale Topstone +2021 вже готовий до попереднім замовленням! Встигни зробити замовлення до 12.06.2020 та отримай велосипед першим. Також при передзамовлення до 12.06.2020 на Cannondale Topstone Carbon Lefty 3 2021 діє знижка 20%.

Моделі для замовлення:

Topstone Carbon Lefty 3зі знижкою 20%

Topstone 1

Topstone 2

Topstone 3

Topstone 4

Topstone Carbon 2

Topstone Carbon 4

Період поставок.Перша хвиля поставки Carbon Lefty 3 вже в червні (обмежена кількість). Кінцевий період поставок - січень 2021 року.

Як зробити попереднє замовлення?Зробити попереднє замовлення можна в будь-якому магазині Велопланета, подробиці уточнюйте у консультантів.

Огляд Cannondale Topstone 2021

footer logo
copyright © 2021 all rights reserved
Слідкуйте за нами:
Профіль
Порівняння
Вибране
Кошик