Каталог товарів
Безкоштовно по Україні
Вхід
Реєструйся, щоб отримати перший бонус
Каталог
Знайти
Головна
Блог
Новий Cannondale Topstone
topstone-2022-blog2.jpg

Новий Cannondale Topstone

5 Квітень 2022
Cannondale
Поділитися

Cannondale змінює уявлення про велосипедні пригоди, анонсувавши нові карбонові моделі гравійника Topstone.

  • Cannondale Topstone - це велосипед, який дає можливість велосипедистам отримувати більше задоволення і водночас не обмежувати себе у виборі маршруту.
  • Оновлена підвіска KingPin розширює можливості Topstone та робить його ще більш універсальним.

blog-topstone2022-1.jpg

Сьогодні Cannondale змінює уявлення про велосипедні пригоди, випустивши повністю оновлену лінійку карбонових гравійних велосипедів Topstone. Нові моделі мають змінену геометрію, а також інженери добряче попрацювали над покращенням та посиленням фірмової мікропідвіски KingPin, що в свою чергу дозволить власникам Cannondale Topstone їхати практично будь-де.

“Ми спроєктували новий Topstone як універсальний інструмент, який виконує будь-яку роботу” - коментує Ніна Баум, продуктовий менеджер Cannondale. “Чи то добре знайомий синглтрек, чи перша гравійна гонка, чи взагалі байкпакінговий виїзд з ночівлею на природі з друзями – з будь-якою задачею оновлений Topstone упорається на 10 з 10!”

blog-topstone2022-2.jpg

KingPin - запатентована підвіска без шарнірів, яка прекрасно себе проявила на попередніх моделях Topstone. Оновлена версія буде на 100 г легшою, на порядок міцнішою та більш аеродинамічною. Головна перевага такої підвіски — відсутність великої кількості деталей, таких як амортизатор або шарніри. Вона також не потребує серйозного та складного сервісу. Хід підвіски є невеликим, проте вона ефективно відпрацьовує та значно полегшує життя велосипедистів на складних та трясучих ділянках.

При розробці нових моделей використовували принцип Proportional Response. Це дозволяє оптимізувати роботу підвіски KingPin на велосипедах різних розмірів та забезпечити краще зчеплення з поверхнею, особливо на складному покритті. Зміни ж в геометрії нових моделей стосуються більш низького стендовера та кареточного вузла, що позитивно впливатимуть на керування велосипедом та впевненість у поворотах.

blog-topstone2022-3.jpg

Як і раніше, Topstone буде доступним з жорсткою вилкою, а також з унікальною одноногою Lefty Oliver. Велосипеди постачатимуться з вілсетами стандарту 700С. Виробник заявляє, що покришки шириною 42 мм з легкістю помістяться. Якщо ви вирішите поставити 27,5 колеса на свій Topstone, тоді на велосипед можна встановити 2,1 дюймові покришки.

До речі, всі нові Topstone матимуть стандарт каретки типу BSA та звичайний зонт заднього колеса. Таким чином, це полегшить підбір компонентів на ваш гравійник. А безліч кріплень та бонок дозволять розмістити багаж у зручний спосіб та вирушити в будь-яку подорож.

Опція SmartSense також буде доступною для нових Topstone. Вперше ми могли бачити реалізацію цього підходу на нових велосипедах Cannondale Synapse. Вона являє собою єдину розумну систему освітлення та радарів, яка активно комунікує з райдером, велосипедом та навколишнім середовищем, а живленням для неї слугує акуратно інтегрована в раму батарея. Головна ідея SmartSense - зробити так, щоб велосипедиста бачили інші учасники дорожнього руху, і в той же час, щоб самому райдеру було добре видно, куди їхати.

Оновлені Topstone будуть доступні в розмірах XS-XL. Моделі, в назві яких є приставка Lefty, обладнані Lefty Oliver. Опція SmartSense буде доступна в базі на моделях з маркуванням 1 RLE, 2L та 3L.

footer logo
copyright © 2021 all rights reserved
Слідкуйте за нами:
Профіль
Порівняння
Вибране
Кошик