Каталог товарів
Безкоштовно по Україні
Вхід
Реєструйся, щоб отримати перший бонус
Каталог
Знайти
Головна
Блог
Велосипед 28" Cannondale TOPSTONE Carbon 2 рама - L 2021 SBR
97586f8b-53cc-11ea-b5e4-9f33bfe521cd_a07c2d4d-227f-11eb-981a-834758a193ec.jpeg

Велосипед 28" Cannondale TOPSTONE Carbon 2 рама - L 2021 SBR

Invalid date
Поділитися

Позашляховий і комфортний гравійник Cannondale Topstone отримав безліч оновлень, які зробили його ще більш універсальним і зручним, ніж будь-коли. Новий Cannondale TOPSTONE Carbon 2 з карбонової рамою і мікропідвіскою готовий везти вас в тривалу і захоплюючу подорож.

Велосипед зібраний на неймовірно легкій та міцній карбоновій рамі BallisTec Carbon. Оригінальна геометрія забезпечує відчуття стабільності та комфорту без втрат швидкості та продуктивності. Велика перевага байка - революційна надлегка мікропідвіска KingPin, яка працює за принципом ресорної та має хід до 30 мм. Кріплення верхніх пер до підсідельною трубі рухливе. Однак KingPin - це не тільки шарнірне з'єднання труб, а й гнучкі зони заднього трикутника. Саме завдяки цьому підвіска працює тоді, коли це потрібно, і не дає розгойдування при педалюванні. Вона дозволяє комфортно долати агресивне бездоріжжя і більш плавно їхати по асфальту не шкодячи накату. KingPin вигідно відрізняється від інших підвісок тим, що не потребує ані регулювання, ані налаштування. Додатково за комфорт їзди по нерівних поверхнях відповідає карбонова вилка з системою гасіння вібрації SAVE та можливість поставити широкі покришки аж до 700x40 або 650x48.

Надлегкі ободи HollowGram 22 також виготовлені з карбону. Взуті вони в покришки WTB Riddler TCS Light з низькими шипами по центру, для відмінного кочення, і більшими по краях, вони не дадуть колесу втратити зчеплення на повороті. І ободи, і покришки готові до безкамерного використання. Швидке і безперебійне перемикання забезпечує топова гравійна трансмісія на Shimano GRX 800 2х11. Неймовірно легкі й жорсткі шатуни HollowGram обертаються на двох промислових підшипниках інтегрованої каретки BB30-а. За гальмування і контроль швидкості в будь-яких умовах відповідають дискові гідравлічні гальма Shimano GRX 800.

Додатково на передній втулці велосипеда встановлений датчик Cannondale Wheel Sensor, розроблений спільно з Garmin. Він збирає інформацію про швидкість, відстань і маршрут, яку можна синхронізувати з більшістю смартфонів і фітнес-гаджетів по Bluetooth або ANT+.

Виробник продумав все до дрібниць: зручну геометрію, широкі проміжки, сучасну амортизацію, сумісність з дроппером і безліч точок кріплення для фляг, сумок та іншого обладнання. Новий Cannondale TOPSTONE Carbon 2 подарує незабутні емоції від тривалих і в той же час динамічних та комфортних поїздок!

footer logo
copyright © 2021 all rights reserved
Слідкуйте за нами:
Профіль
Порівняння
Вибране
Кошик