Каталог товарів
Безкоштовно по Україні
Вхід
Реєструйся, щоб отримати перший бонус
Каталог
Знайти
Головна
Блог
SmartHalo - велокомпьютер, GPS-навігатор, фара і противоугонка в одній особі

SmartHalo - велокомпьютер, GPS-навігатор, фара і противоугонка в одній особі

11 Січень 2016
Cannondale
Поділитися

Минулої осені на краудфандінговой платформі Kickstarter група канадських розробників отримала інвестиції на виробництво високотехнологічного пристрою SmartHalo. Цей незвичайний девайс втілює в собі відразу кілька функцій: \; велокомпьютер, GPS-навігатор, противоугонка і велофари.

SmartHalo легко монтується на кермо будь-якого велосипеда і, завдяки стильному футуристичному дизайну, не псує зовнішній вигляд транспортного засобу. Пристрій надійно захищене від попадання вологи, снігу і перепадів температур, а тому його можна використовувати практично в будь-який час року і при будь-якій погоді.

За допомогою Bluetooth гаджет синхронізується зі смартфоном власника велосипеда. Під час їзди він збирає всю статистику, притаманну традиційним велокомп'ютер: поточна, середня, максимальна швидкість, пройдену відстань, витрачені калорії та інше. Як GPS-навігатора SmartHalo за допомогою недвозначних сигналів показує велосипедисту напрямок рух. Вірніше, воно відображається за допомогою помітних світяться дуг і напівдугою, а тому досить побіжного погляду на дисплей для отриня потрібної інформації.

Крім того, SmartHalo є і проти викрадення. У разі спроби крадіжки велосипеда лунає сирена, відключити яку можна лише серією певних дотиків до дисплея, яка задається в настройках. Також в темний час доби автоматично активується велофари, яка припиняє роботу після закінчення певного часу з моменту зупинки велосипеда.

SmartHalo монтується і знімається з керма спеціальним ключем. Однією підзарядки акумуляторної батареї вистачає приблизно на 3 тижні роботи пристрою, однак в морозну погоду вона розряджається швидше, а тому доводиться частіше заряджати. Перші SmartHalo з'являться на ринку навесні 2016 року, їх вартість складе $ 149.

footer logo
copyright © 2021 all rights reserved
Слідкуйте за нами:
Профіль
Порівняння
Вибране
Кошик