Каталог товарів
Безкоштовно по Україні
Вхід
Реєструйся, щоб отримати перший бонус
Каталог
Знайти
Головна
Блог
Записуйся на ТО
masterskaya-blog-2.png

Записуйся на ТО

1 Липень 2021
Поділитися

Сезон в самому розпалі, велосипед використовується наповну і обслуговувати його треба відповідно.

Адже задовільний технічний стан велосипеду — це запорука гарного настрою і результату під час перегонів, подорожей та звичайних каточок. Тож ділимося базовими речами, які допоможуть продовжити строк компонентів на велосипеді.

1. Своєчасна перевірка розтягнення ланцюга може запобігти зношенню касети і як результат — її заміни, що тягне за собою збільшення витрат на компоненти. Перевірка всіх з'єднувальних вузлів — це запорука безпеки велосипедиста та довгострокової служби фреймсету й компонентів.

2. Не забувайте про колеса — за ними також потрібен догляд. І це не тільки про гуму. Щоб на колесах з'являлось поменше "вісімок", шприхи треба якомога частіше протягувати і бажано це робити зі спеціальним інструментом, що вимірює силу їхнього натяжіння.

Всі вузли, у яких розміщено підшипники є сенс перевіряти та обслуговувати після кожного потрапляння під дощ або мийки велосипеда під великим напором води. Адже змазка може вимиватися, а це призведе до швидшого зносу підшипників, які самі по собі мають обмежений строк роботи.

3. Також до непомітних речей можна віднести й зношування гальмівних колодок, незадовільний стан яких часто виявляють вже коли об ротор треться метал і гальма втрачають свою ефективність. Гадаємо, що про вплив зношених тросів та боуденів на перемикання швидкостей й роботу гальм можна вже і не говорити.

Все це, та багато іншого можна самостійно робити вдома. А можна зекономити свій час й гроші на безліч спеціального інструменту, звернувшись до наших майстрів та покластись на їхню професійність.

Запис до майстерні обов'язково потрібно робити заздалегідь, зателефонувавши до магазину, у який вам зручніше за все буде привезти свій велосипед.

А ціни на послуги можна знайти тут.

footer logo
copyright © 2021 all rights reserved
Слідкуйте за нами:
Профіль
Порівняння
Вибране
Кошик