Каталог товарів
Безкоштовно по Україні
Вхід
Реєструйся, щоб отримати перший бонус
Каталог
Знайти
Головна
Блог
Велошоломи Cannondale

Велошоломи Cannondale

30 Січень 2018
Cannondale
Поділитися

Мабуть, ми ще не зустрічали людей, які палко бажали придбати шолом. Тут відмовок просто тьма: і некрасиво, і незручно, і навіщо він потрібен, якщо я не падаю, і коштує він дорого & hellip \ ;. Це чуєш частіше, ніж бачиш людей в шоломах. А все чому? Тому, що до першого падіння ти впевнений у своїй професійності і в тому, що падати ти вже точно не збираєшся.

Ах, якби все було так просто, але ж не можна розраховувати тільки на себе в місті, де навіть перебігати дорогу дворняга стає учасником дорожнього руху. Впасти можна в будь-який момент на самому рівному покритті і на найменшій швидкості. Можна заробити малесенький синяк, а можна і струс мозку. Так давайте ж їздити в шоломі хоча б для того, щоб бути впевненим у своїй безпеці! Чи не красиво?

У нас є такі шоломи, в яких навіть примхлива модниця захоче ходити на роботу!

Шолом Cannondale Teramo

Універсальність шолома зашкалює, оскільки його можна використовувати як для шосе, так і для МТВ. У ньому поєднуються найкращі технології, що робить його предтоповой моделлю. Внутрішній каркас виконаний зі спеціального алюмінієвого сплаву, застосовується подвійний щільності EPS піна & mdash \; такі рішення пропонують відмінні вагові та характеристики. Присутній вбудована система "Micro-Di al Fit", а спеціальна потилична майданчик "Ergo-fit EVA" \; забезпечать дуже легку підстроювання. м'якіі міцні ремінці зі спеціальними засувками допоможуть правильно і зручно підлаштувати шолом. На вибір в зеленому і чорно-синьому кольорі.

технологією зміщуються навколо голови і гасять удар, що зменшує ймовірність серйозної травми. \;

Шолом із застосуванням технології InMold, яка полягає в тому, що зовнішнє тверде покриття шолома сплавляється з підкладкою з EPS піни під великим тиском і високою температурою. Завдяки цьому досягається висока міцність і легка вага шолома. Плюс більше 20 вентиляційних отворів, \; знімний козирок, проста в використання система регулювання Micro Dial дозволить максимально зручно підігнати шолом під розмір голови. Внутрішні м'які вставки просочені спеціальним складом, що перешкоджає размноженію бактерій, і тим самим, появи неприємних запахів.

На вибір в бузковому, чорно-зеленому і біло-синьому кольорах.

Шолом Cannondale RADIUS MTN(Чесно сказати, фаворит наших дівчаток-велопланетянок)

Воно і зрозуміло, хороший, зараза! Матовий, округлий і сидить на голові дуже добре. До речі, та сама модель, в якій не соромно їздити навіть самої примхливої ​​інстаграмщіце!

У цьому шоломі використовується інтегрована система Micro-Di al Fit і спеціальна "Ergo-fit EVA" потилична майданчик, що надає шолому неперевершений комфорт і легку підстроювання. М'які ремінці з ексцентриковими зажимами легко регулюються і мають хорошу зносостійкість. Полікарбонатний каркас дозволив зробити 22 вентиляційних отвори великого розміру, так що протока повітря крізь шолом буде максимальним, а влагоотводящие вставки будуть утримувати піт під контролем. Плюс знімний козирок! расквітка у цій принади кілька: сіро-блакитний, білий, бірюзово-білий, червоно-білий, сірий, чорний, чорно-зелений глянцевий і синьо-чорний з градацією.

Шолом Cannondale CAAD+MIPS

Знову дві моделі із застосуванням і без застосування технології MIPS. \;

Чисто шосейний шолом. При виготовленні застосовувалася технологія InMold, яка полягає в тому, що зовнішнє тверде покриття шолома сплавляється з підкладкою з EPS піни під великим тиском і високою температурою. Завдяки цьому досягається висока міцність і легка вага шолома. Більше 20 вентиляційних отворів забезпечують постійний обмін повітря і, таким чином, підтримують комфортну температуру.

Спеціальна потилична майданчик "Ergo-fit EVA" \; дозволяє правильно підлаштувати шолом під розмір голови. Внутрішні м'які вставки просякнуті антибактеріальним складом, що перешкоджає розмноженню бактерій, і тим самим, появи неприємних запахів.

На вибір в чорно-зеленому, біло-чорному, білому і сіро-червоному кольорах.

Шолом Cannondale Quick

Тут та ж історія, що і з Radius. Колірних рішень купа, на голові сидить так, що хочеться брати участь у світових турнірах! Отже, на вибір: біло-чорний, блакитний, червоний, синій, сребрістий, сіро-синій, чорно-салатовий і повністю чорний.

Шолом може використовуватися для катання по місту або для їзди по пересіченій місцевості. Має жорсткий полікарбонатний корпус, який поєднаний безпосередньо з піною EPS, що зменшує вагу без втрати міцності. У цьому шоломі використовується інтегрована система Micro-Di Fit і спеціальна потилична майданчик Ergo-fit \; EVA, що надає шолому неперевершений комфорт і легку підстроювання. М'які ремінці з ексцентриковими зажимами легко регулюються і мають хорошу зносостійкість.

Шолом Cannondale Cypher

Шолом топового рівня. Без перебільшень, адже шоломи Cannondale діляться на три категорії: топовий, предтоповий і аматорський рівень.

При його виробництві застосовані найбільш інноваційні технології та матеріали. Внутрішній каркас з полікарбонату і піна подвійної щільності "EPS" дозволили зробити шолом з великою кількістю вентиляційних отворів, що не пожертвувавши при цьому міцністю. Зовнішня частина надійно скріплена з внутрішньою частиною, так звана система (OPI). 30 вентиляційних отворів дають максимальний протока повітря через шолом, підтримуючи Ваш комфорт, а спеціальні влагоотводящие вставки тримають піт під контролем. Інтерова система макро і мікро підводки і потилична майданчик \; "Ergo-fit EVA" забезпечують точну настройку і неперевершений комфорт. Зручні SOFT-TOUCH лямки з ексцентриковими зажимами пропонують безпечну регулювання і довговічність.

Ну і звичайно ж дитячі шоломи, але про них ми розповімо в наступних блогах!

footer logo
copyright © 2021 all rights reserved
Слідкуйте за нами:
Профіль
Порівняння
Вибране
Кошик