Каталог товарів
Безкоштовно по Україні
Вхід
Реєструйся, щоб отримати перший бонус
Каталог
Знайти
Головна
Блог
Дрібниці, що подовжують життя вашому велосипеду

Дрібниці, що подовжують життя вашому велосипеду

2 Вересень 2016
Поділитися

Для гарного накату і ідеальної роботи велосипеда не досить просто змастити ланцюг або помити його після дощу. Із сотні деталей вашого коня більше навантаження завжди беруть найдрібніші частини. Наприклад, сережка на раму (в народі «півень») не дає рамі погнутися і зламатися перекиданні в разі удару або падіння на праву сторону. Таку річ завжди легше і дешевше вирівняти або замінити чимось його дорогих побратимів. Розберемося ж, що за маленькі феї беруть на себе навантаження і допомагають нашому велосипедїду працювати як годинник?

Для якісної роботи вашої трансмісії важливі не тільки перемикачі, ланцюг, касета і інші життєво важливі залізяки за нечуваними грошей. Коли трос піддається корозії або сорочка починає йти на злам ми в паніці віддаємо механіку велосипед зі сльозами і криками «він не перемикає!». Спокій, панове! Всі ми в курсі, що після 100 км їзди на новенькому велосипеді потрібно підтягувати спиці, які просіли під ваш вагу. Це стосується не тільки коліс. Перемикаючись, ми розтягуємо під себя і троси. Згодом у любителів покататися по калюжах і дощу перекидання починають працювати некоректно, але ж мало хто здогадується просто подивитися стан тросів (а вони від іржі стають бездушними як руденькі :-)). Заміна троса і сорочки не тільки полегшить вам перемикання, а й дасть можливість поміняти зовнішній вигляд велосипеда завдяки величезному вибору квітів!

Не важливо, калипер, машинка або крабик, важливе відчуття при їзді і ідеальне гальмування. & Nbsp \; Природно, на таких дорогих деталях вашого велосипеда (хто не зрозумів іноземного велосипедного мови - це види гальма) економити не варто, адже найстрашнішим навантаженням піддаються якраз витратні матеріали. А саме - колодки. Заміна колодок після сезону - не найдорожча операція, яка залишає ваш гальмо в ідеальному стані.

Пробивши колесо ми, найчастіше, ставимо латки. І так до тих пір, поки і гуми не залишиться і камера стає важче на 30%. Поставивши собі антипрокольной гуму або якісні камери, ми забезпечуємо собі довгу дорогу без мук і зайвої ваги. Тим більше, що 5 латок у майстри стоять приблизно як хороша нова камера.

І запам'ятовуємо найважливіше правило. Так, ця річ дорожче інших, проте, проїжджаючи далекі дистанції, потрапляючи в погану погоду чи допускаючи перекосу ланцюга (а взагалі, вистачає нормальної їзди протягом сезону), ми розтягуємо ланцюг. Звертайтеся за заміною в той момент, коли вимірювач ланцюга вже попереджає про небезпеку, інакше розтягнута, вона буде поступово (досить швидко) «з'їдати» касету, за нею ролики перемикача, а там і до системи недалеко. Міняйте ланцюг вчасно, інакше хвилинна еКоном буде коштувати вам в кращому випадку заміни касети, а в гіршому і всієї трансмісії.

footer logo
copyright © 2021 all rights reserved
Слідкуйте за нами:
Профіль
Порівняння
Вибране
Кошик