Каталог товарів
Безкоштовно по Україні
Вхід
Реєструйся, щоб отримати перший бонус
Каталог
Знайти
Головна
Блог
Огляд освітлення Moon
moon_2.png

Огляд освітлення Moon

19 Січень 2021
Поділитися

Компанія Moon - відомий виробник родом з Гонконгу, який випускає ліхтарі під своїм брендом з 2005 року.

Освітлення Moon залишається маловідомим на українському ринку, але на світовому масштабі воно відомо досить давно. Компанія продумує дизайн кожного свого продукту і з 2018 бере участь в одному з найзнаменитіших і престижних конкурсів дизайну в світі IF DESIGN AWARD і вже три роки поспіль освітлення Moon потрапляє у список переможців.

А тепер давайте докладніше про моделі. Асортимент складається з 2х ліхтарів підвищеної яскравості, 2х міських моделей, однією передній і двох задніх блимавок.

Meteor Storm

meteor-storm.jpg

Складається з двох діодів: ближній і дальнє світло. Звичайно, їх можна використовувати як окремо, так і разом на максимальній потужності 1700 люмен. Це означає, що можна їхати по абсолютно пітьмі на великій швидкості. На максимальному режимі Meteor Storm працюватиме 2 години. Час зарядки фари становить 3 години. Але це не межа, адже в комплекті є дві знімні Li-ion батареї SAMSUNG на 2600 mAh. Також можна докупити ще потужніший акумулятор на 3350 mAh. Міняєте акумулятори та катаєте далі. До речі, компанія Moon зробила так, щоб кожна фара запам'ятовувала обраний режим. Просто знаходите свій улюблений режим і користуйтеся тільки кнопкою вкл / викл. Також однією з важливих особливостей такої блимавки є виносна вологонепроникна тактична кнопка. Під час швидкої їзди часом необхідно зреагувати дуже швидко, тому така кнопка просто необхідна для таких умов.

Катаєте в погану погоду? Не біда - всі фари Moon вологозахищені. Для туману теж є рішення: блимаючий режим фари. Забули який режим використовуєте? У Moon є підказка - який режим обраний і рівень заряду батареї відображається на матричному led дисплеї.

Важить вона 212г, ніби й не мало, але отриманий комфорт і безпеку на дорозі вище цього.

Meteor Vortex

meteor-vortex.jpg

Складається з одного діода потужністю 1000 люмен. Відмінно підійде для нічного катання по полях, лісах, в неосвітленому місті і ще багато де. Звичайно ж фарі не страшні ні дощ, ні сніг, ні різкий поворот, а все завдяки надійному кріпленню і вологозахищеному корпусу. USB TYPE-C кабель для зарядки також має вологозахист, так що можна заряджати фару навіть при дощових погодних умовах. Повний час для зарядки всього 3 години. Але можливий і інший варіант, адже в комплекті йде акумулятор на 2600 мАг, який можна легко замінити завдяки магнітному корпусу кришки.

Метеор-С Auto Pro

meteor-auto-pro-x.jpg

Крута компактна фара з максимальною потужністю 600 люмен. Це означає, що вона добре підходить як для міських умов, так і для різноманітних пригод. В особливостях фари можна відзначити наявність режиму авто включення / вимикання, який буде підлаштовуватися під умови освітленості завдяки світочуливого датчику. Це значно збільшить продуктивність батареї, хоча навіть на максимальному режимі вона пропрацює цілих дві години. А одна швидкознімна Li-ion батарея 1600 mAhзарядить фару всього за 2,5 години. Плюс до цього в комплекті йде мікро USB кабель. Але якщо хочеться замінити батарею, щоб катати довше, то це буде просто і швидко, адже як і в раніше зазначених моделях, кришка фари на магніті.

Meteor C3

meteor-c3.jpg

Міська модель освітлення з вбудованою батареєю на 1050 мАг. Максимальна потужність 400 люмен, що ідеально підійде для міських умов та володарів шосейних велосипедів, яким важлива компактність та кожний грам. Її широкоугольная оптика дозволить бачити все навколо, а індикація рівня зарядки допоможе тримати все під контролем. Вона дозволяє кататися 2 години в максимальному режимі. А запам'ятовування обраного режиму буде економити час при включенні.

Давайте тепер поговоримо про блимавки.

Orion-R

orion.jpg

Це задня блимавка з максимальною потужністю 50 люмен. Основною особливістю цих блимавок є вбудований катафот. Це означає, що навіть у вимкненому режимі райдер буде всім помітний. Ще одна крута особливість полягає в магнітному кріпленні і додатковому замиканні. А це значить, втратити такі маячки практично неможливо. Також в комплекті є кріплення на одяг або сумку. Воно не менш надійне, так що можна впевнено катати і не боятися зачепити мигалку. У Orion є 5 режимів роботи, але частіше за все використовується один, найзручніший. Тому Moon додали функцію запам'ятовування обраного режиму.

Ring

ring.jpg

Задня блимавка в міцному алюмінієвому корпусі з максимальною потужністю 50 люмен. З такою потужністю ви точно не залишитися непоміченими (цей кружечок світла магічно випалює очі всім оточуючим). Має 7 режимів роботи. Також, як і всі фари і мигалки компанії Moon, модель Ring запам'ятовує обраний режим. Передбачена індикація заряду і зарядки. Час зарядки складає всього дві години, але заряджати її потрібно не так вже й часто, адже на одному заряді працює до 19 годин. Кріплення у неї поворотніе, тому можна розмістити в будь-якому вподобаному положенні, а ще в комплекті йде кліпса для розміщення блимавки на сумці або одязі.

footer logo
copyright © 2021 all rights reserved
Слідкуйте за нами:
Профіль
Порівняння
Вибране
Кошик