Каталог товарів
Безкоштовно по Україні
Вхід
Реєструйся, щоб отримати перший бонус
Каталог
Знайти
Головна
Блог
Як правильно підібрати шолом
kak-podobrat-shlem.jpg

Як правильно підібрати шолом

28 Лютий 2020
Cannondale
Green cycle
Kiddimoto
Mavic
Поділитися

Шолом - це обов'язковий атрибут велосипедиста, який відповідає за його безпеку. Велосипедний шолом повинен поєднувати в собі легкість, міцність і, звичайно ж, забезпечувати хорошу вентиляцію. Зараз є безліч видів і типів шоломів, а щоб ви не заплуталися, ми допоможемо розібратися в їх виборі. Шолом підбирають за розміром голови і зручності посадки. Він повинен ідеально сидіти на голові. Перед покупкою ми рекомендуємо виміряти окружність голови, щоб знати, який розмір вибрати. Підбір шолома - довольно делікатний процес. Часто буває, що номінально розмір підходить, але їздити в ньому незручно. Тому ми рекомендуємо по можливості приміряти шолом перед покупкою. У цій статті ми розглянемо шоломи від виробників Limar, Mavic, Green Cycling, Cannondale, Electra.

Шоломи для шосе

Ці шоломи мають аеродинамічну форму для найменшого опору повітряному потоку. У них козирок - зайва деталь, яка заважає аеродинаміці. У шосейному шоломі більше вентиляційних отворів, при цьому міцність від цього не страждає.

Mavic Aksium EliteіMavic Aksium Elite W

Легкий ергономічний шолом, має 23 вентиляційних отвори, москітну сітку і технологію затягування Ergo Hold SL. Технологія Ergo Hold SL дозволить виконувати регулювання однією рукою. Якщо в назві присутнє буква "W", то цей шолом розроблений для жінок.

Limar 555

Шолом від відомого італійського бренду. У ньому застосували технологію IN-MOLD. За допомогою цієї технології зовнішнє тверде покриття сплавляється із захисною підкладкою з EPS піни під великим тиском і високою температурою для більшої міцності і безпеки. Також має 15 вентиляційних отворів, москітну сітку і антибактеріальні вставки.

Cannondale Intake

Особливість шолома - це його форма, яка оптимізована для мінімального опору вітру. Також має 13 отворів і вбудовану систему зберігання окулярів, коли ви їх не використовуєте.

Green Cycle New Alleycat

У цьому шоломі також застосована технологія In-mold. 27 вентиляційних отворів захистять голову від спеки, а антибактеріальні вставки будуть вбирати вологу при їзді.

Шоломи Крос-кантрі (МТБ)

Ці шоломи найбільш популярні серед кантрійних велосипедистів. Підходять як для гонок, так і для повсякденного катання. Мають знімний козирок.

Mavic Crossmax SL Pro Mips

Шолом від французького бренду. Добре сидить на голові завдяки технології Live Fit - це нова піна з "пам'яттю", яка приймає форму вашої голови і забезпечує адаптивну посадку. У моделі також реалізована технологія MIPS. Шоломи з цією технологією складаються з двох шарів: зовнішнього і внутрішнього. Вони рухливі відносно один одного. Під час удару по дотичній зовнішній шар зміщується щодо внутрішнього і поглинає вібрації від ударів, що допоможе зменшити ймовірність серйозної травми.У виготовленні Crossmax SL Pro використовується технологія 37.5® - ця підкладка дозволяє ефективно відводити вологу і поглинати тепло, і вбирає піт в п'ять разів швидше, ніж звичайна тканина.

Limar BERG-EM

Шолом виготовлений з ВЖИВАННЯМ технології IN-Mold, що робить його міцніше. У Limar BERG-EM є 19 вентиляційних отворів, москітна сітка, ефективна і проста система фіксації.

Cannondale Quick

Цей шолом відмінно підійде для катання по пересіченій місцевості. У Cannondale Quick використовується інтегрована система Micro-Di Fit і спеціальна потилична майданчик Ergo-fit EVA для додаткового комфорту, яка дозволить правильно підлаштувати шолом під розмір голови. Також в шоломі передбачено 19 вентиляційних отворів, знімний козирок. Шолом має три колірних рішення.

Green Cycle Slash

Міцний шолом від українського бренду із застосуванням технології IN-MOLD, яка забезпечує захист від ударів. Має 19 отворів, знімний козирок, м'які антибактеріальні вставки і антимоскітну сітку.

Казанок (стріт, тріал, міські)

Такий шолом має круглу форму і мінімальну кількість вентиляційних отворів. Цей велошлем повністю захищає голову і використовуються найчастіше в трюкових дисциплінах і міських умовах.

Electra Straight 8

Яскравий приклад шолома для міської їзди. Виготовлений з міцного матеріалу - ABS-пластика, сплавленного з термоізольованому підкладкою з EPS піни. Також він має знімний козирок для захисту від сонця і інтуїтивно зрозумілий у використанні магнітний FidLock замок. Завдяки унікальній технології автоматичного закриття, замок закривається, як тільки його частини виявляються поблизу один від одного.

Cannondale Utility

Американська розробка. Шолом підходить для екстрім-дисциплін. У цій моделі використовується спеціальна потилична майданчик - Ergo-fit EVA, яка дозволить правильно підлаштувати шолом під розмір голови. Легка підстроювання і 12 вентиляційних отворів, які гарантують комфортне та безпечне використання.

Дитячі шоломи

Такі шоломи відрізняються від дорослих тільки розмірами і глибиною. Яскраві кольори і цікавий принт - запорука правильного вибору. Звертайте увагу на безпеку! Будь-дитячий шолом повинен мати міцний каркас, який захистить дитину при падінні.

Green Cycle Fast Fine

Міцний підлітковий шолом із застосуванням технологія IN-MOLD, 12 вентиляційних отворів, знімний козирок і кілька варіантів забарвлень.

Limar 224

Шолом з повноцінного дорослого захистом від всесвітньо відомого італійського бренду. Система фіксації шолома Super System 2 дозволить підлаштувати шолом під будь-який розмір дитячої голови. Цей шолом має три кольори, щоб дитина з легкістю міг вибрати те, що йому до душі.

Green Cycle Trike,Dinosaur,Sheep

Шолом-казанок від українського бренду в яскравому кольорі з кумедними ріжками. Часто буває, що дитину важко змусити носити шолом, тому на допомогу завжди приходять різні дизайнерські ідеї. Він має 11 вентиляційних отворів і зручну систему настройки, з яким справиться будь-який малюк.

Завжди вибирайте шолом не тільки по його дизайну і кольору, але в першу чергу - за своїми відчуттями в ньому. Шолом повинен ідеально сидіти на голові, щоб при їзді ви навіть його не відчували. Ну і безпеку - завжди на першому місці!

footer logo
copyright © 2021 all rights reserved
Слідкуйте за нами:
Профіль
Порівняння
Вибране
Кошик