Каталог товарів
Безкоштовно по Україні
Вхід
Реєструйся, щоб отримати перший бонус
Каталог
Знайти
Головна
Блог
Австралійці Apollo і з чим їх їдять

Австралійці Apollo і з чим їх їдять

13 Січень 2017
Apollo
Поділитися

Лідери австралійського ринку і гордість країни - велосипеди Apollo не перестають дивувати своїм співвідношенням якості та ціни. З цим неможливо посперечатися, адже та комплектація, яка пропонується нам в модельних рядах компанії менш ніж за 700 баксів викликає щире здивування. «Вони що, крадені?» - часто чуємо ми таке питання. Ні, друзі, вони не просто новенькі не катаються красені, вони ще й практичні і неймовірно естетичні! Давайте ж впритул пройдемося по кожній із серій двухколёсногпро австралійця.

Оскільки ландшафти примхливої ​​Австралії можуть похвалитися витонченими рельєфами, для таких доріг потрібно було спроектувати жорсткий і легкий байк, здатний проїхати там, де інші йдуть пішки! Так на світ з'явилася серія Aspire. Хардтейл повинен бути невбиваним! Aspire може похвалитися міцними двостінними обіддям, дисковими гальмами Promax Solve (а в бюджетному варіанті Aspire 10 міцними ободнимі гальмами), \; стійкими покришками від Kenda і шикарною амортизаційної вилкою. все велосипедїжі Aspire мають в своєму арсеналі золотий стандарт коліс 27,5 ".

Любителям 29 "коліс Apollo приготували одну з кращих лінійок - Xpert. Великі колеса з двостінними обіддям мають, мабуть, мінімальна вага для кантрійного хардтейла. Амортизаційна вилка і дискові гальма від механіки Tektro до неубіваемий гідравліки Promax.

З кожним роком кількість «зелених» любителів добиратися на роботу тільки зростає. Це не могло не спонукати австралійську компанію залишити нас без Сітібайки. Шикарна серія Transfer поєднує в собі всі плюси гібридного велосипеда: широкі покришки з агресивним протектором 700х38 і амортизаційна вилка роблять його універсальним засобом пересування. Плюс до всього на таких байках передбачені кріплення для крил і багажника.

Більш «асфальтний» варіант - серія Trace. Ригидная вилка в поєднанні з широкою гумою дозволяють проходити будь-які дистанції набагато швидше, ніж на звичайному МТВ велосипеді.

Лінійка Exceed - це швидкісні велосипеди, зібрані на шосейній рамі, але більш комфортні та керовані за рахунок прямого керма, високої посадки і широких покришок. Вони не такі швидкі, як традиційний шоссер, але набагато практичніше в міських умовах.

А ще Apollo славляться одними з найлегших дитячих велосипедів Neo. Але це вже зовсім інша історія ...

е;

footer logo
copyright © 2021 all rights reserved
Слідкуйте за нами:
Профіль
Порівняння
Вибране
Кошик