Каталог товарів
Безкоштовно по Україні
Вхід
Реєструйся, щоб отримати перший бонус
Каталог
Знайти
Головна
Блог
Велоколяска від канадської компанії Wike

Велоколяска від канадської компанії Wike

28 Лютий 2016
Поділитися

Невелика канадська компанія Wike, яка налічує всього 7 співробітників, розробила універсальний складаний вантажний велосипед, який можна використовувати для різних цілей. Зокрема, в промо-роликах канадці показують можливості велосипеда в перевезенні дітей, а також транспортуванні вантажів.

Новий велосипед має велику люльку, в яку можна помістити або двох дітей, або інший вантаж. За допомогою нехитрих маніпуляцій він трансформується в своєрідну коляску і назад. Таким чином, на велосипеді можна їхати самостійно або ж котити його перед собою.

За словами творців, використання такого транспорту істотно поліпшить мобільність молодих батьків. Все ж в умовах мегаполісів з ним не потрібно піклуватися про паркування автомобіля або ж щільному трафіку на дорогах у години пік. На новому велосипеді можна возити дітей в дитячий сад, або ж відправитися за покупками в супермаркет.

Зараз винахідники збирають кошти на масове виробництво складних велосипедів на краудфандінговой платформі KickStarter. Передбачається, що перші інвестори отримають новинку за ціною $ 2900.

footer logo
copyright © 2021 all rights reserved
Слідкуйте за нами:
Профіль
Порівняння
Вибране
Кошик