Каталог товарів
Безкоштовно по Україні
Вхід
Реєструйся, щоб отримати перший бонус
Каталог
Знайти
Головна
Блог
Вітровка Northwave Breeze 2 Jacket чоловіча, жовта флуоресцентна, M
bd6f6056-e929-11ea-9819-803f6cfc4e9e_8ecb73fa-2fdb-11eb-981a-834758a193ec.jpeg

Вітровка Northwave Breeze 2 Jacket чоловіча, жовта флуоресцентна, M

Invalid date
Поділитися

Легка та яскрава вітровка Breeze 2 Jacket стане відмінним додатковим захистом в негоду. Вона займає дуже мало місця, тому її завжди можна возити з собою в задній кишені джерсі або в сумці, особливо якщо прогноз погоди обіцяє дощ і шквальний вітер, а поїздку або тренування скасовувати не хочеться.

Куртка зроблена з легкої, дихаючої та стійкою до розривів тканини Micro-Ripstop. Поверхня матеріалу оброблена DWR для додання їй водовідштовхувальних властивостей. Повністю закрита блискавка YKK запобігає потраплянню вологи під куртку, а замок блискавки захищений від довільного розстібання. На спині є вентиляційний клапан, який покращує відведення вологи від тіла зберігаючи райдера в сухості й теплі. Нижня частина вітровки подовжена для захисту від бризок з заднього колеса та поривів вітру.

Для безпеки велосипедиста в темний час доби, Breeze 2 Jacket має яскраве флуоресцентне забарвлення, що значно підвищує видимість на дорозі, та світловідбиваючі принти на руках і спині. Так само на спині є містка кишеню на блискавці. Для зручності перевезення і зберігання, вітровка легко складається у вбудований чохол.

Характеристики (за шкалою Northwave):

  • Паропроникність: 4 з 5
  • Еластичність: 2 з 5
  • Вологозахист: 3 з 5
  • Вітрозахист: 4 з 5
footer logo
copyright © 2021 all rights reserved
Слідкуйте за нами:
Профіль
Порівняння
Вибране
Кошик