Каталог товарів
Безкоштовно по Україні
Вхід
Реєструйся, щоб отримати перший бонус
Каталог
Знайти
Головна
Блог
Твої рекорди з точністю до секунди!

Твої рекорди з точністю до секунди!

4 Листопад 2016
Поділитися

Активно займаєтеся велоспортом і бажаєте досягти високих результатів? Похвально. Але як же визначити, наскільки далеко ви просунулися в своїх тренуваннях? Як варіант, можна щодня ганяти по одній і тій же трасі, при цьому визначаючи час її проходження. Однак це нецікаво і незручно, адже тим і привабливий велоспорт, що дозволяє не тільки вдосконалювати своє тіло, а й насолоджуватися новими пейзажами. Думаю, ви розумієте, до чого ми хилимо - пора б купити якісний велокомпьютерв Велопланета.

По-перше, цей чудовий прилад в режимі реального часу відображає вашу поточну швидкість, фіксує максимальну швидкість і вираховує середню. Таким чином, можна від поїздки до поїздки вдосконалювати ці показники, на власні очі спостерігаючи прогрес. Безумовно, по завершенню тренування ви зможете дізнатися і пройдену дистанцію.

По-друге, якісні велокомп'ютери стежать за частотою серцебиття, тим самим застерігаючи спортсмена від зайвих навантажень. Особливо це важливо для райдерів, схильних до серцево-судинних захворювань або ж людей похилого віку. & Nbsp \;

По-третє, самі технологічні велокомп'ютери ще й показують поточну і середню висоту над рівнем моря. Ці функції необхідні для професійних гонщиків, які бажають здійснити замах на трофеї в світі велоспорту. Все-таки для успішного виступу на змаганнях потрібно навчитися регулювати дихання і варіювати навантаженнями в залежності від рельєфу трасси.І навіть це далеко не повний перелік функцій, вбудованих в висококласні велокомп'ютери. За детальною інформацією звертайтесь до консультантів Вівопланети, які з радістю розкажуть вам про ту чи іншої моделі, представленої в нашому асортименті.

footer logo
copyright © 2021 all rights reserved
Слідкуйте за нами:
Профіль
Порівняння
Вибране
Кошик