Каталог товарів
Безкоштовно по Україні
Вхід
Реєструйся, щоб отримати перший бонус
Каталог
Знайти
Головна
Блог
Sondors THIN - легкий і стильний електровелосипед

Sondors THIN - легкий і стильний електровелосипед

12 Березень 2016
Поділитися

Американська компанія Sondors, в минулому році здійснив справжній фурор зі своїми електричними фет-байками, тепер має намір випускати нову модель Thin - легку, стильну і витончену. & Nbsp \;

Відмінною особливістю її велосипедів є компактний знімний трикутний бокс, в якому, власне, знаходиться вся електронна начинка байка. Цей бокс займає весь вільний простір в передньому трикутнику рами і виглядає дуже органічно. & Nbsp \;

Цього разу Sondors використовувала інноваційну батарею Panasonic, яка відмінно себе зарекомендувала в разі зі знаменитими електрокарами Tesla Model S. На повному заряді можна & nbsp \; проїхати до 32 кілометрів виключно на електротязі або 48-80 кілометрів, якщо додатково крутити педалі.

Виробник робить великий акцент на вазі електровелосипеда - всього 17 кілограм. Полегшити байк вдалося завдяки новій рамі з алюмінієвого сплаву (1,9 кг), використання пасової передачі замість ланцюгової, а також полегшеної батареї.

Sondors THIN комплектується 350-ватним електромотором для споживачів з США, і 250-ватним - з Євросоюзу. Раніше американська компанія продала більше 10000 електричних фет-байків, і тепер, після успішного залучення інвестицій на краудфандінговой платформі Indiegogo, має намір продати не менше нових моделей.

footer logo
copyright © 2021 all rights reserved
Слідкуйте за нами:
Профіль
Порівняння
Вибране
Кошик