Каталог товарів
Безкоштовно по Україні
Вхід
Реєструйся, щоб отримати перший бонус
Каталог
Знайти
Головна
Блог
Сміливість
smilyvist-blog2.jpg

Сміливість

25 Квітень 2022
Поділитися

Коли почалася війна, світ давав нам три дні. Ми ж дали світу зрозуміти, що таке українська сміливість. Українці стали найсміливішою нацією світу. Тепер все людство знає, що сміливість – це бути Україною.

Ми вирішили приєднатись до open call від brave.ua та поділитись що таке сміливість саме для Велопланети, адже весь цей час ми робимо безліч важливих речей, про які ми досі мовчали:

Сміливість — це піти служити до ЗСУ. Так, деякі наші колеги зараз на фронті і роблять все можливе, щоб ми жили у вільній країні. А ми, з нашого боку, робимо все, щоб у хлопців було необхідне екіпіруванням, техніка та підримка.

Сміливість — це у перші ж дні війни віддати свій фірмовий бус для доставок гуманітарної допомоги та медикаментів.

Сміливість — це передавати необхідні велосипеди на потреби волонтерів і ТРО.

Сміливість — це працювати та відвантажувати товари зі складів навіть під обстрілами, знаходячись у найнебезпечніших районах країни.

Сміливість — це з перших днів, не дивлячись на робочі справи, бути волонтером у різних куточках України. Так, наші колеги допомагають від готовки їжі та закупки екіперування до гуманітарної допомоги населенню. А ще 10% від продажів ми направляємо на потреби військовим.

Сміливість — це більше посміхатись, підтримувати та піднімати дух всіх велосипедистів України. Навіть просто катати — це теж сміливість продовжувати жити.

Та головне для нас, сміливість — це бути вільними.

Якщо у вас є чим поділитись, розказати про те, як ви допомагаєте українцям, продовжуєте жити і катаєте на велосипеді - підтримуйте інформаційну кампанію #braveukraine, публікуючи пости з відповідним хештегом та відмічайте нас.

А ми поширимо ваші історії, щоб їх побачило якомога більше людей.

footer logo
copyright © 2021 all rights reserved
Слідкуйте за нами:
Профіль
Порівняння
Вибране
Кошик