Каталог товарів
Безкоштовно по Україні
Вхід
Реєструйся, щоб отримати перший бонус
Каталог
Знайти
Головна
Блог
Scrubba Wash Pack - рюкзак і ... пральна машинка

Scrubba Wash Pack - рюкзак і ... пральна машинка

22 Січень 2016
Поділитися

Практично кожен веломандрівник до кінця походу мріє про теплій ванні, свіжих рушниках і чистому одязі. Все ж активний туризм пов'язаний з серйозними фізичними навантаженнями, їздою і в дощ і в сльоту. При цьому одяг істотно забруднюється, тим самим доставляючи певні незручності.

Ярий австралійський мандрівник Ешлі Ньюланд вирішив боротися з проблемою вельми незвичайним чином - розробивши портативну пральну машинку Scrubba. Велику частину часу її можна використовувати як звичайний рюкзака, ну а під час стоянок новинка допомагає випрати одяг.

Процес прання складається з наступних етапів:

- Потрібно розвантажити рюкзак \;

- Додати 2-4 літри води \;

- Помістити в рюкзак брудний одяг \;

- Додати миючий засіб \;

- Щільно закрити рюкзак \;

- Випустити зайве повітря через спеціальний клапан \;

- Потрясти, збовтати, пом'яти, пограти на Scrubba а-ля на гармошці (тривалість процесу залежить від забрудненості одягу) \;

- Оп-па, одяг чиста - можна приступати до витискання і розвішування.

Хороший ефект від прання досягається завдяки спеціальним опуклостям, присутнім на матеріалі всередині рюкзака. Творець Scrubba Wash Pack запевняє, що її & nbsp \; якість не поступається машинному пранні.

У корисності свого винаходу Ешлі Ньюланд переконав досить багато людей, зібравши кошти на серійне виробництва рюкзака на краудфандінговой платформі Indiegogo. Зараз Scrubba Wash Pack можна замовити за ціною $ 89.

footer logo
copyright © 2021 all rights reserved
Слідкуйте за нами:
Профіль
Порівняння
Вибране
Кошик