Каталог товарів
Безкоштовно по Україні
Вхід
Реєструйся, щоб отримати перший бонус
Каталог
Знайти
Головна
Блог
Вітаємо на нашому оновленому сайті!
new-site-2.png

Вітаємо на нашому оновленому сайті!

11 Грудень 2020
Поділитися

Вітаємо на нашому оновленому сайті veloplaneta.ua!

Тепер у нас багато цікавих функцій і можливостей, які зроблять пошук необхідного товару і оформлення замовлення ще легше і приємніше :)

Невеликий спойлер - попереду вас чекає ще більше нових оновлень, а головне - українська версія сайту, яка зараз в активній стадії розробки.

Трохи про нововведення:

Ми знаємо наскільки неприємна ситуація, коли тобі терміново необхідно купити камеру, ти їдеш через все місто, приїжджаєш в магазин - а там такого товару просто немає .. Тепер все набагато простіше! Заощаджуй свій час, заходь до нас на сайт, вибирай товар, перевіряй "Наявність в магазинах", натискай "Зарезервувати товар" і сміливо вирушай в магазин після підтвердження наявності через SMS!

ВАЖЛИВО! Для резервування товару необхідно бути зареєстрованим на нашому сайті через пошту або за номером телефону. Для підтвердження замовлення дочекайтеся SMS про резерві. Резерв замовлення доступний 3 дня.


Ти учасник нашої дисконтно-бонусної програми, регулярно робиш покупки, але кількість накопичених бонусів залишається для тебе загадкою? Тепер ти можеш тримати все під контролем! Реєструйся в особистому кабінеті і перевіряй кількість накопичених бонусів на твоєму рахунку.

Нагадуємо, що 1 бонус = 1 грн. Бонусами можна оплатити до 50% від вартості покупки.


Ми знаємо, наскільки цінним є час і витрачати його на очікування завантаження сайту - втрачені хвилини. Ми оптимізували роботу нашого сайту до моментальної завантаження кожної сторінки! Тепер все просто, клац - і ти вже на сайті :)

footer logo
copyright © 2021 all rights reserved
Слідкуйте за нами:
Профіль
Порівняння
Вибране
Кошик