Каталог товарів
Безкоштовно по Україні
Вхід
Реєструйся, щоб отримати перший бонус
Каталог
Знайти
Головна
Блог
Новий бренд велосипедів GT уже на сайті
Блог_gt_2.png

Новий бренд велосипедів GT уже на сайті

13 Грудень 2022
Поділитися

Зустрічайте новий бренд у нашій велородині — легендарний GT Bicycles! Той самий американський бренд, що створив перший хром-молібденовий ВМХ та зробив своєю візитівкою рами з “потрійним трикутником”.

Українських велосипедистів ми потішимо гірськими та гравійними байками. Широкий модельний ряд дозволяє обрати велосипед як новачкам, так і більш досвідченим райдерам, а переглянути всі наявні моделі можна тут.

Гравійники представлені моделями GT Grade Elite та GT Grade Expert. Це універсальні велосипеди, які можна використовувати для тривалих велоподорожей, щоденних поїздок по місту, а також проїхатись кантрійними трасам чи синглтреком. Гравійники мають різне комплектовання, тож є змога підібрати велосипед відповідно до вашого рівня їзди. Приємний бонус — на обидві моделі можна встановити безкамерні покришки

20200917_Grade-2.jpg

Любителі гірських велосипедів мають змогу вибрати між кантрійними GT Avalanche Comp на колесах 29” чи GT Avalanche Elite у розмірі коліс 27,5” та 29”. GT Avalanche Elite має збільшений хід вилки — 120 мм для поїздок по жорсткішому бездоріжжі. А фанатам більш спокійних велопрогулянок і фітнес-тренувань сподобається GT Avalanche Elite на колесах 27,5” чи 29”. Спортивна, але не гоночна посадка дозволить швидко їздити по помірному бездоріжжю або ж використовувати велосипед як швидкий ком’ютер

G21_Avalanche_SoCal_2.jpg

Усі байки GT зібрані на легких алюмінієвих рамах та мають карбонові вилки. Також рами мають уже знайомі нам технології батування та гідроформінгу, що означає їхню міцність та зменшену вагу. На всі представлені моделі можна встановити дроппер, аби виїжджати на більш агресивні траси

20200917_Grade-3.jpg

Велосипеди отримали оновлену технологію “третього трикутника” Triple Triangle Float Seat Stays. Класичний “потрійний трикутник” тепер забезпечує не лише жорсткість, а й додатковий комфорт. Верхні пера не мають зварювання безпосередньо із підсідельною трубою, тому виконують функцію мікроамортизації, при цьому спеціальна форма труб дозволяє перам згинатися лише вертикально. Поїздки бездоріжжям стали більш комфортними, при цьому збереглася динамічність прискорень та чітке управління велосипедом. Сміливо використовуйте свій велосипед у будь-якій ситуації: від щоденних поїздок міськими вулицями до покатеньок кантрійними трасами.

Завдяки унікальним рамам та технологічному комплектованню велосипеди GT залишаються впізнаваними та є мрією багатьох велосипедистів по всьому світу.

20200917_Grade-1.jpg

Купити велосипед GT ви можете в одному з наших фізичних магазинів у Києві, Харкові, Дніпрі, Одесі, Івано-Франківську чи Львові, або ж замовити онлайн з доставкою по Україні.

footer logo
copyright © 2021 all rights reserved
Слідкуйте за нами:
Профіль
Порівняння
Вибране
Кошик