Каталог товарів
Безкоштовно по Україні
Вхід
Реєструйся, щоб отримати перший бонус
Каталог
Знайти
Головна
Блог
LEA - стильна і зручна стійка для велосипеда

LEA - стильна і зручна стійка для велосипеда

17 Січень 2016
Поділитися

Під час паркування або зберігання рама і інші пофарбовані компоненти велосипеда часто стикаються з елементами стійок і кріплень. Це призводить до появи подряпин і відколів, які псують зовнішній вигляд байка.

Південноафриканські промислові дизайнери Джеймс Кеннеді & nbsp \; (James Kennedy) і Йоланда Шредер (Yolandi Schreuder) впоралися з цією проблемою, розробивши елегантну велосипедну стійку LEA. Вона має стильний зовнішній вигляд, дозволяє істотно заощадити простір при зберіганні декількох велосипедів, і забезпечує повне збереження зовнішнього вигляду байка.

Новинка кріпиться на стіну за допомогою декількох кронштейнів. LEA виглядає стильно, дещо схожа на вітрило яхти, а тому не зіпсує інтер'єр будь-якого приміщення. Велосипед стикається зі стійкою виключно покришкою переднього колеса, а тому пошкодження виключені. У разі зберігання або парковки байка в місцях загального користування, також передбачений додатковий захисний трос, з допомогою якого можна закріпити раму замком.

Зараз винахідники збирають кошти на серійне виробництво LEA на краудфандінговой майданчику Kickstarter. У разі успіху кампанії, перші інвестори отримають нову стійку за ціною $ 65.

footer logo
copyright © 2021 all rights reserved
Слідкуйте за нами:
Профіль
Порівняння
Вибране
Кошик