Каталог товарів
Безкоштовно по Україні
Вхід
Реєструйся, щоб отримати перший бонус
Каталог
Знайти
Головна
Блог
Куртка Northwave Extreme H20 Jacket утеплена вітро і волого захист чоловіча, чорна, M
b7406a36-e929-11ea-9819-803f6cfc4e9e_9b0b32db-2fdb-11eb-981a-834758a193ec.jpeg

Куртка Northwave Extreme H20 Jacket утеплена вітро і волого захист чоловіча, чорна, M

Invalid date
Поділитися

Куртка Extreme H20 Jacket призначена для їзди на велосипеді в холодну пору року, як в гарну, так і в вітряну й дощову погоду.

Основна тришарова тканина має вітрозахисну мембрану H20 Flex з водонепроникним захистом до 10 000 мм, це дає чудовий захист в негоду, зберігаючи дихаючі властивості на високому рівні. Матеріал відмінно тягнеться на всі боки, надаючи повну свободу рухів. Куртка має великі повітропроникні сітчасті вставки, оброблені Acquazero для захисту від промокання, які покращують відведення вологи від тіла зберігаючи райдера в сухості та теплі.

Крій Extreme H20 Jacket зроблений за технологією BioMap, яка покликана розташовувати розрізи та шви в найбільш правильних, з точки зору біомеханіки, місцях для максимально ергономічної посадки за будь-якої інтенсивності й амплітуді рухів. Додатковий комфорт забезпечує поєднання щільною зовнішньої тканини та м'якої внутрішньої, які облягають тіло як «друга шкіра». Комір розроблений спеціально для спортивної посадки, а нижня частина куртки має додаткове подовження для захисту від бризок з заднього колеса і поривів вітру.

Якісна блискавка фірми YKK, з замком захищеним від довільного розстібання, закрита штормовим клапаном. На спині є 3 містких кишені з гумкою. Для безпеки велосипедиста в темний час доби, куртка має світловідбиваючі вставки.

Характеристики (за шкалою Northwave):

  • Паропроникність: 3 з 5
  • Еластичність: 4 з 5
  • Термоізоляція: 2 з 5
  • Вологозахист: 4 з 5
  • Вітрозахист: 5 з 5
footer logo
copyright © 2021 all rights reserved
Слідкуйте за нами:
Профіль
Порівняння
Вибране
Кошик