Каталог товарів
Безкоштовно по Україні
Вхід
Реєструйся, щоб отримати перший бонус
Каталог
Знайти
Головна
Блог
Коли велокомпьютер стає твоєю гордістю

Коли велокомпьютер стає твоєю гордістю

31 Жовтень 2017
Garmin
Поділитися

Що значить кататися на велосипеді, прораховуючи свій маршрут на велокомп'ютер Garmin Edge і Sigma з GPS-навігатором? Це, мабуть, як потрапити на концерт Rolling Stones в 1975 році! Це легенда, це справжня історія!

Друзі, в Велопланета туляться три найяскравіших представника індустрії велокомпьютеров!

Велокомпьютер Sigma Sport BC 14.16 14F + altitude, NFC (зв'язок з телефоном)

Універсальний провідний велокомпьютер у вологозахищеному корпусі, який розрахований на 14 основних функцій. Орієнтований на як на любителів, так і на професійних велосипедистів. Це електронний пристрій допоможе вчасно проводити тех. обслуговування велосипеда і розраховувати своє переміщення по часу. Розширені функції девайса включають визначення висоти над рівнем моря і нахил підйому. BC 14.16 має дуже зручне по функціоналу меню, всі доступні функції розташовані на одному екрані. В доповнення до всього, даний велокомпьютер легко встановлюється на кермо велосипеда і має добре читається дисплей.

BC 14.16 має вбудований NFC-чіп. Використання NFC, комунікації ближнього поля, дозволяє переглядати дані поїздки безпосередньо на смартфоні. Також можна налаштувати зв'язок смартфона з BC 14.16 через радіопередачу. Для цього завантажте на смартфон безкоштовний додаток Sigma Link і довантажувати з його допомогою дані тренувань в Sigma Data Center або на іншу платформу

Зверніть увагу! На даний момент технологія NFC доступна тільки для смартфонів на Android!

Включає в себе такі функції:

поточна швидкість \; середня швидкість \; максимальна швидкість \; порівняння поточної і середньої швидкостей \; дистанція поїздки \; загальний шлях для кількох велосипедів (не відображається під час руху) \; окремий лічильник шляху з ручним включенням / виключенням \; час у дорозі \; загальний час їзди і окремо загальний час для тренувань \; загальний час за всі поїздки (не відображається під час руху) \; окремий лічильник часу з ручним включенням / виключенням \; годинник \; поточна температура \; автоматичне включення / вимкненняня велокомпьютера при початку їзди і зупинці.

Функції альтиметра:

поточна висота \; максимальна висота \; поточний кут нахилу в% \; графік висоти \; загальне збільшення висоти для велосипедів 1/2/1 + 2.

особливості:

автоматичне розпізнавання велосипедів ½ \; завдяки технології NFC можлива синхронізація зі смартфоном \; статистика тренувань протягом 12 місяців \; підсвічування екрану \; енергозберігаючий режим \; індикація заряду батареї \; рівень вологозахисту IPX7 \; меню на 7 мовах \; передача даних здійснюється за допомогою одноканальної док-станції TOPLINE 2016. Дана система не піддається впливу сторонніх магнітних сигналів і точно відображає дані \; лічильник калорій працює на основі даних про швидкість і времени їзди \; різниця в поточній і середньої швидкості відображається стрілкою вгору або вниз \; кріплення можна встановити на кермо або винос керма \; можлива синхронізація з ПК за допомогою спеціального шнура (немає в комплекті) \; великий дисплей дозволяє легко прочитати дані \; управління за допомогою 3-х кнопок \; монтаж без інструментів.

Харчування: батарейка CR2032

Розміри: 53,2х40,3х12,2мм

Розмір дисплея: 27x37мм

Велокомпьютер Garmin Edge® 25

Компактний, простий у використанні велокомпьютер Garmin Edge® 25 з GPS, смарт-повідомленнями і можливістю відстеження пульсу за допомогою датчика ЧСС (докуповується окремо).

Компактний велокомпьютер Edge 25 відстежує всі найважливіші дані вашої тренування, включаючи час, дистанцію, швидкість, загальний підйом і місце розташування. При сполученні з датчиком пульсу, він записує показання вашого серцевого ритму і вашої серцевої зони, допомагаючи Вам досягати поставлених цілей. Сумісність з датчиком серцевого ритму також дозволяє одержувати більш точну інформацію по витраченим під час поїздки калорій.

Велонавігатор Edge 25 пропонує всі важливі статистичні дані, щоб ви могли підняти ваші тренування на новий рівень. Незважаючи на дуже компактні розміри, цей навігатор укомплектований найсучаснішими функціями, включаючи смарт нотифікації при використанні сумісного смартфона.

Вибирайте дистанції, які вже проїхали інші користувачі, або складайте свої власні маршрути в нашому безкоштовному співтоваристві Garmin Connect. Вибравши відповідний маршрут, завантажте його прямо в навігатор Edge 25 і слідуйте до свого пункту призначення. Ви навіть можете змагатися самі з собою, щоб зробити свої тренування більш захоплюючими і підвищити мотивацію.

З Edge 25 ви завжди будете знати свою швидкість і відстань, яку вже проїхали. При сполученні навігатора з датчиками ANT + ** ви можете відстежувати частоту обертання педалей, а також швидкість і дистанцію під час занять в залі.

При сполученні з сумісним смартфоном, функція Live Tracking дозволяє вашим рідним і друзям стежити за вашою поїздкою в реальному часі. Запрошуйте зацікавлених осіб за допомогою email або соціальних мереж, після чого вони зможуть спостерігати за вашою тренуванням в реальному часі в Garmin Connect.

Велонавігатор Edge 25 використовує супутникові системи GPS / GLONASS для відстеження швидкості, дистанції і напрямки вашої поїздки. Сигнал не губиться навіть під густою кроною дерев. І на відміну від смартфона цей навігатор працює протягом 8 годин без підзарядки, постійно записуючи дані.

Використовуючи модуль Bluetooth вашого телефону або просте підключення до ПК, ви можете завантажувати заняття в наше безкоштовне онлайн співтовариство Garmin Connect. Тут можна переглянути вже пройдений відрізок шляху на карті, проаналізувати його, поділитися з іншими користувачами або переглянути в деталях.

Змагаються з іншими райдерамі в сегментах Garmin Connect. А після поїздки переглядайте свої результати в таблиці рекордів. Сервіс включає функцію повідомлень для початкової та кінцевої точок сегмента.

Характеристики:

Тип - беспроводной.Датчікі - GPS, каденс (доп. Опція) ЧСС (доп. Опція) .Дісплей - монохромний.Степень захисту - IPX7.Пітаніе - li-ion акумулятор (час роботи до 8 годин).

У комплекті:

Велокомпьютер.Крепленіе.USB кабель.Руководство пользователя.Размери: 40х42х2мм.Размер дисплея: 23x23мм, дозвіл 128x160.Вес: 25г.

Велокомпьютер Garmin Edge® 520

Велокомпьютер Garmin Edge® 520 - перший бездротовий велокомпьютер, сумісний зі Strava live segments і включає двомісячну пробну версію Strava Premium. Вам буде доступна автоматична синхронізація в режимі реального часу з маршрутами Strava Live Segments: сповіщення про початок і кінець відрізка, перегляд рейтингу кращих результатів.

Edge 520 - це вдосконалений Edge 500 з функцією live segments, кольоровим дисплеєм, розширеними можливостями (в тому числі аналітики). При цьому GPS-велокомпьютер компактний і легкий - створений спеціально для професійних велосипедистів.

Вас стомлюють довгі і самотні заняття на велотренажері? При сполученні з сумісними тренажерами ANT + велонавігатор Edge 520 пропонує безліч корисних функцій, які зроблять тренування в залі набагато цікавіше. Наприклад, задайте для тренування середню потужність 240 Вт, налаштуйте потрібне значення в навігаторі Edge 520 і починайте крутити педалі - тренажер автоматично підлаштується для забезпечення заданого рівня потужності, а Edge 520 відображатиме ваші показники. Крім того, Ви можетевибрати дистанцію, раніше записану Вами або іншими спортсменами і спробувати подолати її з найкращим результатом. Тренажер буде автоматично змінювати опір відповідно до профілю висоти.

При використанні велокомпьютера Garmin Edge 520 з вимірником потужності у вас з'явиться додатковий набір функцій, таких як відстеження даних велосипедної динаміки, функціональної порогової потужності (FTP) і співвідношення вати / кг. Завдяки цим даним Ви можете порівнювати свої результати з даними інших спортсменів. Edge 520 включає спеціальний тест FTP, який допомагає встановити Ваш базовий рівень на тренажері або на дистанції. При спільному використанні з кардиодатчики, велонавігатор Edge 520 розрахує Ваш оцінний рівень VO2 max, а також повідомить рекомендований час відновлення після тренування.

Велокомпьютер Edge 520 обладнаний чудовим кольоровим дисплеєм з діагоналлю 2.3 "і високим рівнем дозволу. Незважаючи на компактні розміри Edge 520, ми зуміли максимально збільшити розміри екрану, щоб забезпечити вам найбільш зручний перегляд інформації. Насолоджуйтесь високою якістю зображення при будь-яких умовах освітленості.

Велокомпьютер Edge 520 сумісний з датчиками ANT +, включаючи радар і фари Varia ™, вимірювач потужності Vector, датчик швидкості і частоти обертання педалей, пульсометр, пульт дистанційного керування для Edge і екшн-камер VIRB®, а також деякі моделі ваг. Додатково, Edge 520 може інтегруватися з електронною системою перемикання передач Shimano Di2 для відображення поточної передачі на екрані.

Характеристики:

Тип - беспроводной.Датчікі - GPS, каденс (доп. Опція) ЧСС (доп. Опція), альтиметр / барометр.Дісплей - цветной.Степень захисту - IPX7.Пітаніе - li-ion акумулятор (час роботи 15 годин).

У комплекті:

Велокомпьютер.Крепленія (стандартне і виносне) .USB кабель.Тросік для додаткової страховкі.Руководство користувача.

Розміри: 49х73х21мм.

Розмір дисплея: 35x47мм, дозвіл 200x265.

Вага: 60г.


footer logo
copyright © 2021 all rights reserved
Слідкуйте за нами:
Профіль
Порівняння
Вибране
Кошик