Каталог товарів
Безкоштовно по Україні
Вхід
Реєструйся, щоб отримати перший бонус
Каталог
Знайти
Головна
Блог
Як підібрати дитячий велосипед
Как подобрать детский велосипед_2.jpg

Як підібрати дитячий велосипед

7 Лютий 2020
Pride
Cannondale
Kiddimoto
Поділитися

Рано чи пізно в житті кожного батька одного разу настає час, щоб задуматися про дітей. Ну а в житті кожної дитини рано чи пізно настає час знайти те захоплення, яке буде йому до душі. Так в його житті з'являється перший велосипед і збувається перша мрія!

Діти ростуть швидко, тому підбору велосипеда для дитини слід приділити особливу увагу. Пам'ятаєте свій перший велосипед? Напевно у вас і вибору толком не було, а сам велосипед часто доводилося ремонтувати, не кажучи вже про те, що комфорт залишав бажати кращого. Якщо ви перебуваєте в процесі вибору дитячого велосипеда, то ми з радістю допоможемо вам радою, адже в нашому асортименті дуже широкий вибір від виробників Pride, Kiddimoto, Cannondale, Apollo, Electra.

Якщо дитині немає і двох років, але він активний і виявляє інтерес, то почати можна з покупки беговел. Беговел - це велосипед без педалей. Дитині досить просто відштовхнутися від землі ногами, щоб почати рух. Беговел підійде дітям від 1,5 до 5 років, ростом 80 см до 125 см. Звертайте увагу на комплектацію. Для безпеки не зайвим буде мати беговел з ручним гальмом. Ними оснащений, наприклад,Pride Push 3.0. Також беговел хороший тим, що допомагає дитині відразу навчитися тримати рівновагу, після чого дитині не складе труднощів пересісти вже на повноцінний велосипед.

Якщо дитині від 3 до 6 років, а його зростання 90-120 см., То саме час освоїтивелосипед з діаметром коліс 16 "або 18". Такий велосипед, як правило, оснащений додатковими задніми страхувальними колесами. Вони призначені для дітей, які тільки вчаться кататися, а якщо дитина вже вміє їздити, то додаткові колеса легко демонтувати.

Для віку 5-8 років і зростання 110-130 см слід вибиративелосипед з колесами діаметром 20 ". Передбачається, що до цього віку дитина вже вміє тримати рівновагу, тому в комплекті додаткові колеса не йдуть. Зате на такому дитячому велосипеді вже може стояти ручне гальмо, вилка з амортизацією і навіть система перемикання швидкостей. Яскравий приклад - велосипедCannondale Kids Trail. Дивлячись на нього, чітко видно, що це зменшена копія дорослої велосипеда.

Варто згадати, що для дівчаток може бути не завжди зручна звична геометрія велосипеда, тому на ринку є маса варіантів дитячих велосипедів з заниженою рамою, для зручності посадки і їзди. Сідло на жіночих моделях, з огляду на анатомічні особливості, буде трохи ширше.

Для підлітків від 8 років і зростом трохи більше 130 см., Потрібно задуматися про покупкувелосипеда з діаметром коліс 24 дюйма. Ці велосипеди можуть мати вилку з амортизацією, ручне гальмо, систему перемикання.

Іншим найважливішим фактором при виборі дитячого велосипеда є вага. Якщо велосипед важить мало не половину ваги дитини, то можна здогадатися, що ніякого легкого катання тут не буде.

Також з неочевидних речей, на які часто батьки не звертають увагу при покупці, але які дуже важливі - це втулки. Вони можуть бути на насипних або промислових підшипниках закритого типу. Останні служать в рази довше. Ремонтувати їх або перебирати швидше за все не доведеться зовсім.

Ви можете поставити резонне питання, а чи є велосипед, в якому поєднуються і легкість, і комфортна геометрія, та ще й втулки на пром підшипниках? У нас є хороші новини: у цьому році компанія Pride випустила ультралегкі велосипеди з яскравим дизайном Pride Glider. А ми навіть встигли зняти анпакінг, знайомтеся - цеGlider 4.1.

Не забувайте, дитина повинна відчувати себе не тільки комфортно на дитячому велосипеді, але і в безпеці. Тому рекомендуємо з велосипедом купуватишолом,захистісвітло(Передній ліхтар, задню мигалку).

footer logo
copyright © 2021 all rights reserved
Слідкуйте за нами:
Профіль
Порівняння
Вибране
Кошик