Каталог товарів
Безкоштовно по Україні
Вхід
Реєструйся, щоб отримати перший бонус
Каталог
Знайти
Головна
Блог
Інструменти Park Tool - все, що знадобиться для домашньої веломастерні
blog-park-tool-2.png

Інструменти Park Tool - все, що знадобиться для домашньої веломастерні

22 Липень 2021
Поділитися

Багато хто любить обслуговувати свій велосипед самостійно і вже має в цьому не аби який хист. А хтось тільки збирається навчитись та по трошку збирає для цього інструмент.

Тож ми зібрали перелік найнеобхіднішого інструменту, на прикладі крутого американського бренду ParkTool, який може знадобитись для обслуговування велосипеда в домашніх умовах.

На перше місце ми впевнено ставимо окремі ключі — Окремі ключі Park Tool

Так, звісно, у домашніх умовах можна легко обійтись і мультитулом. Але все ж таки для більшої зручності варто придбати окремі ключі. Таким і фляготримач зручніше і швидше повісити. І кріплення сідла зятягнути простіше за рахунок більшого важіля.

На другому місці у нас стоїть вимірювач зносу ланцюга - Вимірювачі зносу ланцюга Park Tool

Штука специфічна. Але, навіть якщо ви і не збираєтесь самостійно міняти зношений ланцюг або касету, цей інструмент допоможе своєчасно дізнатись про те, що настав час їхати на заміну, аби уникнути зношування передніх зірок та касети.

Ну і, звісно, якщо ви бажаєте мати змогу самостійно замінити витратні елементи трансмісії, вам будуть потрібні ще декілька специфічних інструментів:

  • ключ для каретки - ключі для каретки

    Його слід обирати, відштовхуючись від стандарту каретки твого байку.

  • для заміни самого ланцюга тобі стане в пригоді вижимка - Вижимки ланцюга

    Адже зазвичай ланцюг «з коробки» має декілька зайвих ланок.

  • ну і, звісно ж, знімач касети - Знімачі касети

    Тут хочеться звернути увагу на те, що для того, щоб зняти касету, тобі будуть потрібні одразу два ключі: хлист і сам знімач касети. Обидва ти зможеш знайти за посиланням.

Ось такий вийшов мінімальний набір домашньої веломайстерні. При підборі інструменту радимо купувати якісні товари, адже поганим ключем можна не тільки собі настрій зіпсувати, а й компоненти твого улюбленого байку.

Тож обирай найкрутіші інструменти від американського бренду ParkTool, до речі, у нас тут велике поповнення - І‎нструмент Park Tool

footer logo
copyright © 2021 all rights reserved
Слідкуйте за нами:
Профіль
Порівняння
Вибране
Кошик