Каталог товарів
Безкоштовно по Україні
Вхід
Реєструйся, щоб отримати перший бонус
Каталог
Знайти
Головна
Блог
Безкоштовний тест велокомпьютера Wahoo до 2-х днів
blog-wahoo2.png

Акція

Безкоштовний тест велокомпьютера Wahoo до 2-х днів

Велосипедний комп'ютер - це сучасний аксесуар, без якого більшість велосипедистів вже просто не уявляють свої тренування, велопоходи, або навіть звичайні покатушки.

З 23 Червень 2021 до 31 Грудень 2022
Поділитися

Велосипедний комп'ютер — це сучасний аксесуар, без якого більшість велосипедистів вже просто не уявляють свої тренування, велопоходи, чи, навіть звичайні, покатеньки. Адже це дуже потужний інструмент для відстеження фізичних навантажень, трекінгу маршрутів та контролю зношення розхідних елементів.

Якщо ти вагаєшся купувати велокомп від Wahoo чи ні - то тепер у тебе є можливість випробувати новенький Wahoo ELEMNT ROAM GPS WFCC4 протягом двох днів у справжнісіньких велосипедних умовах!

Для цього тобі треба завітати в один з наших магазинів у Харкові чи Києві, підписати договір та залишити у завдаток повну вартість комп'ютера.

Під час тесту велокомп'ютер потрібно використовувати лише за цільовим призначенням і ні в якому разі не передавати його для користування третім особам. Адже вони також зможуть протестувати Wahoo, звернувшись до наших магазинів ;)

Користуватись тестовим велокомпом потрібно обов'язково з дотриманням правил технічної експлуатації. Якщо тестовий Wahoo буде пошкоджено або втрачено, згідно із договором, необхідно буде компенсувати збитки у розмірі, зазначені договором.

В разі, якщо у тебе не буде змоги повернути комп'ютер в зазначений строк протягом двох днів, ти можеш продовжувати користуватись ним, але доведеться зробити оплату 200 грн за кожну додаткову добу.

Проте краще повернути Wahoo у зазначений строк та придбати його для повного власного використання :)

Наші консультанти видадуть тобі заряджений велокомп, допоможуть встановити на твій телефон спеціальну програму для керування ним та розкажуть як його правильно експлуатувати за призначенням.

Після повернення велокомп'ютера ми повертаємо заставну вартість, а ти можеш придбати собі новенький Wahoo Elemnt Roam та з задоволенням користуватись вже своїм власним велокомп'ютером.

footer logo
copyright © 2021 all rights reserved
Слідкуйте за нами:
Профіль
Порівняння
Вибране
Кошик