Каталог товарів
Безкоштовно по Україні
Вхід
Реєструйся, щоб отримати перший бонус
Каталог
Знайти
Головна
Блог
Arc Bicycle - унікальне кріплення для зберігання велосипеда

Arc Bicycle - унікальне кріплення для зберігання велосипеда

28 Лютий 2016
Поділитися

Кожен велосипедист стикається з проблемою безпечного зберігання велосипеда. Хтось захаращує їм коридор, відбиваючись від критичних зауважень домочадців. Хтось використовує кріплення на стіну або стелю, які не завжди органічно вписуються в інтер'єр квартири. Хтось замикає велосипед в комірчині на поверсі, або в гаражі, а потім п'є заспокійливі препарати, сподіваючись притупити страх перед веловорамі, які люблять навідуватися в подібні місця зберігання двоколісного транспорту ...

Загалом, австралійський дизайнер Rob Magee вирішив раз і назавжди побороти цю проблему, розробивши стильне кріплення для велосипеда на стіну Arc Bicycle. Він упевнений, що закріплений на ньому велосипед не тільки не зіпсує зовнішній вигляд квартири, але і прикрасить його.

Arc Bicycle представляє собою незвичайне дугоподібне кріплення, яке може поставлятися в різних колірних варіаціях. На ньому можна закріпити як велосипед, так і на додатковому гачку велоаксесуари. Змонтувати кріплення може навіть людина, далека від будівництва і ремонту.

Більш того, на думку винахідника, велосипед, підвішений таким чином, буде мотивувати власника частіше кататися на ньому. Все ж «залізний друг» висить на видному місці, як би запрошуючи велосипедиста до покатушки ...

Зараз дизайнер збирає кошти на масове виробництво Arc Bicycle на краудфандінговой платформі KickStarter. Передбачається, що перші інвестори отримають кріплення за ціною $ 119, правда, поки воно буде доступно лише на австралійському ринку.

footer logo
copyright © 2021 all rights reserved
Слідкуйте за нами:
Профіль
Порівняння
Вибране
Кошик