Каталог товарів
Безкоштовно по Україні
Вхід
Реєструйся, щоб отримати перший бонус
Каталог
Знайти
Головна
Блог
AIRSUPPLY - ручний насос, інтегрований в велосипед

AIRSUPPLY - ручний насос, інтегрований в велосипед

28 Лютий 2016
Поділитися

Прокол шини - неприємність, яка рано чи пізно наздоганяє кожного велосипедиста. І добре, якщо в рюкзаку виявиться ручної мінінасос, за допомогою якого можна підкачати колесо ... Ну а якщо подорожуєте без нічого, та навколо чисте поле - на жаль, але доведеться топати пішки до найближчого населеного пункту.

Команда винахідників з Нью-Йорка придумала рішення подібної проблеми - насос AIRSUPPLY, інтегрований в конструкцію велосипеда. Тепер ви не забудете насос будинку, тому як він є продовженням вашого байка.

По суті, AIRSUPPLY - це модифікований підсідельний штир велосипеда. Крім прихованих елементів насоса він також оснащений підсідельною сумкою, в яку заховано гнучкий шланг, що дозволяє дістатися до обох коліс. Закінченням шланга є універсальний клапан, що підходить для більшості поширених ніпелів.

Крім іншого, в підсідельну сумочку вбудований світлодіод-мигалка червоного кольору для безпечного катання в похмуру погоду або ж нічний час. Також AIRSUPPLY обладнаний манометром, що дозволяє докачать шину до оптимального тиску. Важить насос 480 грам і підтримує тиск до 8 бар.

Зараз команда з Нью-Йорка збирає кошти на масове виробництво AIRSUPPLY на краудфандінговой платформі KickStarter. Перші власники отримають новинку за ціною $ 40.

footer logo
copyright © 2021 all rights reserved
Слідкуйте за нами:
Профіль
Порівняння
Вибране
Кошик