Каталог товарів
Безкоштовно по Україні
Вхід
Реєструйся, щоб отримати перший бонус
Каталог
Знайти
Головна
Блог
30 днів на велосипеді!

30 днів на велосипеді!

25 Березень 2016
Поділитися

Міжнародна акція "30 days of biking" народилася в 2010 р в Міннеаполісі, штат Міннесота, США. Мета цієї акції - мотивувати людей бути велоактівнимі протягом усього квітня, популяризувати здоровий і активний спосіб життя через через соціальні мережі. У минулому році в акції взяло участь більше 8 тисяч людей по всьому світу, 200 з яких - з Харкова.

Кожен учасник бере на себе зобов'язання:

1) Катать на веле кожен день. З 1 по 30 квітня. Мінімум - 1 км. Тільки якщо немає доступу до велосипеда - допускається замінити велосипед на пробіжку.

2) Кожен день робити фотозвіт про поїздку з хештегом # 30daysofbiking і \\ або # 30днейнавелосіпеде і / або # 30днівнавелосіпеді. Бажано щоб флаєр був в кадрі. Без фотозвіту - не рахується.

Учасники закріплюють на свій велосипед флаєр учасника на час проведення акції.

Якщо готові спробувати свої сили - реєструйтеся на http://30daysofbiking.com/pledge-2016. Не забудьте записати свій номер реєстрації!

Всіх учасників з Харкова та області організатори дуже просять заповнити невелику реєстраційну форму https://goo.gl/1c6XpN, в якій можна дізнатися де отримати флаєр, замовити футболки та календарі-мотиватори, дізнатися про покатушки в квітні і ще певний секрет. флаєра також можна придбати:

Харків - маг. "Велопланета" за адресою пл. Героїв Небесної Сотні, 14/1 (колиш. Руднєва)

Київ - маг. "Велопланета" за адресою вул. Нижній Вал, 15 (Поділ) Слідкуйте за новинами від організаторів акції за адресами:

хттпс: //ввв.фасебоок.ком/30доб.уа

хттпс: //вк.ком/30даософбікінг

хттпс: //ввв.інстаграм.ком/30даософбікінг.уа/

хттп: //кст.хт/пхпбб/віевтопік.пхп? п = 1675646

footer logo
copyright © 2021 all rights reserved
Слідкуйте за нами:
Профіль
Порівняння
Вибране
Кошик