Каталог товаров
Бесплатно по Украине
Вход
Регистрируйся, чтобы получить первый бонус
Каталог
Найти
Главная
Блог
Особливості велосипедного освітлення
blog-svitlo2.png

Особливості велосипедного освітлення

7 Июня 2022
Поделиться

Що таке ідеальне велосипедне світло?

Здається, що такого не існує, бо у кожного свої забаганки й поєднати їх усі в одну фару зазвичай неможливо.

Але все одно є безліч брендів, яким вдалося спорядити свої ліхтарі такими фішечками, які дуже сильно підвищують зручність користування.

  • Наприклад передні фари зі змінним акумом, який заряджається у самому ліхтарі через USB-C навіть під час роботи!

Тобто ти можеш не просто замінити акумулятор, коли він розрядиться, а ще й заряджати його від павербанку на ходу. Це означає, що можна зовсім не перейматись за те, що світло може розрядитись у несподіваний час.

Така функція доступна у моделях Moon Meteor та Moon Vortex.

  • Або, наприклад, безліч різних режимів та запам’ятовування останнього. Це дуже економить час, коли швидко треба уввімкнути необхідний, а не шукати його, клацаючи по всім іншим.

Таку функцію можна знайти у ліхтарях Moon Meteor Storm.

  • Ну і чи не найголовніший фактор - кріплення ліхтаря. В залежності від завантаженості велосипеда сумками або розташування інших аксесуарів, є освітлення, яке можна розміщувати в різних положеннях або навіть на одязі чи шоломі.

В своєму асортименті таке кріплення мають бренди Moon, GreenCycle та Infini тож для любителів подорожей це справжня нахідка.

  • Великими виносними акумуляторами обладнані дуже потужні "прожектори" Green Cycle. Таким чином, величенькі акумуляторні батареї мають не малий ресурс, але при цьому не заважають своєю вагою та розмірами на кермі, адже кріпляться окремо на рамі.
  • Деякі топові ліхтарі бренду Sigma, обладнані дуже крутою фічею: окремо можна докупити виносну кнопку на кермо, для зручного перемикання між режимами фари.
  • Ну і маст хев — водостійкість гаджету. Напевно, вже майже всі сучасні виробники потурбувались про таку особливість, але все ж таки радимо завжди перевіряти характеристики товару. Адже дощ може зустріти зненацька і твій девайс має бути готовими до цього.

Нагадуємо, що наша гарантія розповсюджується на все світло, тож якщо щось пішло не так, ми завжди готові вирішити твоє питання.

Приходь до нас у гості або обирай одразу на сайті справді функціональне велосипедне світло.

А ми з радістю проконсультуємо яке обрати.

footer logo
copyright © 2021 all rights reserved
Следите за нами:
Профиль
Сравнение
Избранное
Корзина